2010-12-06 18:09:31• hírek • Szatmar.ro

Hivatalosan is februárban kezdődik a tavasz

 

A hétfőn este megrendezésre kerülő Steaua - Kolozsvári Universitatea találkozóval ér véget a román labdarúgó élvonal őszi szezonja, a szakszövetség hétfői döntése alapján ugyanis tavaszra halasztotta a következő hétvégére tervezett 19. fordulót.

Az ésszerűtlenül és szakmaian nehezen alátámasztható módon előre hozott tavaszi szezonkezdetből így csak egy fordulót játszanak le idén, mivel a Liga1 csapatainak nagy része szerint az időjárási körülmények miatt célszerűtlen lenne a 19. etapot is 2010-ben lejátszani. A hétfő délután tartott videókonferencián 14 csapat a halasztás mellett szavazott és csak négy volt ellene.

Időjósok szerint mellesleg a hét végén tovább romlik majd az időjárás az országban, főleg Erdélyben és Bánságban: Marosvásárhelyen havazást, Temesváron pedig sűrű ködöt jeleztek a meteorológusok. Ugyanakkor a hőmérő higanyszála +3 és -9 Celsius fok között ingadozik majd, ami lehetővé teszi a labdarúgó mérkőzések megrendezését. Hatványozottan igaz lehet ez az ország déli részére.


Hókupacok a Vaslui-Rapid meccs előtt
Hókupacok a Vaslui-Rapid meccs előtt


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: